Bengbu Olympic Sports Center autu malae metala fausiaina o le muamua crane e faʻamaeʻaina le fausiaina

E tusa ai ma le lipoti a le Bengbu News, o le taeao o Fepuari 28, o le nofoaga autu o malae taalo a le Bengbu Olympic Sports Center, o le 45 mita le umi, e 60 tone le uamea o lo o taofia ai le alalaupapa, na siitia lemu atu ai le sili atu ma le 20 mita maualuga. i luga aʻe o le pou uʻamea, o le gaioiga atoa e tusa ma le tolusefulu minute.

E pei ona masani ai, o le Olimepeka Taʻaloga Nofoaga poloketi aofaʻi afifi pulega inisinia Huang Chuan-cang vave i le malae taalo poloketi nofoaga, faamaopoopoina o galuega, Fepuari 28 o le aufaigaluega ina ua maeʻa le toe foi atoa o le luasefulu aso, ae faapea foi le atoa Olimipeka tino O le autu galuega uʻamea faʻamalama faleʻoloa o le amataga o le aso faʻamalolo, 4 miliona sikuea mita o le faʻatafatafaʻi foliga, i luma o lenei tele tautau utupoto lemu pa'ū, ma e ala atu i lima o le aufaigaluega aliʻi Mao Mao mea faigaluega, sina mea itiiti ma le tu Steel faʻatasi faʻatasi.

O le fausiaina o le muamua faʻamalolo o le sila uʻamea o le malae o lona uiga o le amataga o le aloaʻia fausiaina o le uʻamea faʻamavae fale o le lua auala o le Olimipeka Taʻaloga Nofoaga.

“O le vaega autu o le Olimipeka Taʻaloga Nofoaga o le fausiaina o le taimi nei 750-tone o le sili ona crawler crane. O le uamea lafo fale o le fausiaina tekonolosi o loʻo taʻimua foi i le atunuʻu. " Na taʻu atu e Huang Chuan-cang i le au tusitala ina ua maeʻa le malae taalo Steel maligi, mo le alalaupapa uamea e 73 e ala i le fesoʻotaʻiga o le pou na faia i le tolu-itu tolu-itu fausaga, lea, o uamea sisiina i le sili ona mamafa siʻiina o le a oʻo atu i le 110 tone, 57 mita lautele alalaupapa.

E tusa ai ma le pulega autu galuega fausia pulega matagaluega, le Olimipeka Taʻaloga Nofoaga autu poloketi aofia ai lua fale mataaga: malae taalo, fale taalo, fale tele-aoga, ma se laufanua olo ma se aʻoga taʻaloga, o le taimi nei lua fale mataaga ma se taʻaloga aʻoga Polokalama sa maeʻa, Fepuari 28, le lua falemataaga ua ulufale i se uamea fausaga fausiaina tulaga, ia uʻamea tautau ina ua maeʻa le fausiaina, o le a i fafo atu o le pupuni puipui, uʻamea taualuga fausiaina.

Bengbu Olympic Sports Center o loʻo tu i le itu i sasaʻe o Toushan, Jiefang Road, sisifo o le Yanshan Road, i sasaʻe o Longzi Lake Scenic Area, e aofia ai le 514 eka, ma le aofaʻi o le fausiaina o 144,000 sikuea mita. O le a maeʻa i le 2018 i Anhui Itumalo, o le 14th Taʻaloga faia le autu nofoaga, ae o le a avea foi ma aʻai i lenei tulaga le maualuga maualuga, o fale sili ona maeʻa o le atunuʻu taʻaloga taʻaloga tafaoga nofoaga autu.


Taimi Post: Tes-04-2019