Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

Ianuari 13, "Hebei Itumalo Tagata o le Malo i luga o le faʻatinoina o le atinaʻeina o potopotoga-faiga fale i luga o le faʻatinoina o manatu o" le faʻasaʻolotoina aloaia, e faʻamalosia malosi ai le faʻaogaina o Hebei fonotaga ma atinae. Zhuo Da Group faʻatasi ai ma pisinisi tetele a le malo King Kong Group, o le a faʻaaogaina le tekonolosi lanu meamata o le faʻatutuina o le ie, o le King Kong Group o loʻo tu i Shijiazhuang City, Zhengding County, Jingxing County, o le eria tuai, otaota nofoaga o le 1,000 eka o fanua mo atinae, Hebei Itumalo e fausia le muamua uamea lanumeamata fausaga o tele-fua potopoto. O le a i Shijiazhuang ma Hebei Itumalo e faʻalauiloa ai le faʻaaogaina o le lanumeamata uʻamea fausaga o le fausiaina o se faʻailoga, taʻitaʻia le potopotoga o Hebei Itumalo, o le atinaʻeina o pisinisi fausiaina.

O mea nei e tutusa ma le "

Zhuoda Group ma King Kong Group na sainia se maliega felagolagomaʻi

Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

Hebei Itumalo, le muamua uamea lanumeamata fausaga potopoto potopoto tele-o le aʻai o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang. Mati 3, Zhuoda Group ma King Kong Group "e atiaʻe fou fausiaina taulaga ma Jijia (Zhuoda) potopotoga-faiga fausiaina faʻaali galuega faatino poloketi saini saini" faia i Shijiazhuang City. O itu e lua sa sainia le "felagolagomaʻi i le atinaʻeina o pisinisi faʻatau fale maliega faʻavae maliega" e le King Kong Group e taʻalo lelei o fanua ma poloketi faʻavae, Zhuo Da Group e taʻalo lelei o le atinaʻe ma fausiaina ma faʻapotopotoga o fausiaina, le Tupu Kong Group o loʻo tu i Shijiazhuang City, Zhengding County, Jingxing County,, fale gaosi otaota ma isi 1,000 eka o fanua mo le tuʻufaʻatasia o le atinaʻeina o fanua, fausiaina o fale soifua maloloina, potopotoga nofoaga faʻapitoa ma isi poloketi e faʻalauiloa ai le faʻaleleia o tagata soifua i Shijiazhuang ma le atinae o taulaga.

Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

King Kong Group, Zhuoda Group e atiaʻe ni 'aʻai fou fausiaina ma Hebei suʻesuʻega ma le faʻatasiga o galuega fausiaina faʻavae e amata ai le saini sauniga nofoaga

King Kong Group o se setete-ana pisinisi i Shijiazhuang City, Saina afi i totonu totonu o le afi o se autu vaega o le tele vasega o autu pisinisi. Ona o mafuaʻaga faʻasolopito, King Kong Group auai i le tele o tuai nofo eria fale tausaga o sili atu nai lo 40 tausaga, tele fale ua avea mataʻutia. I tausaga talu ai nei, Shijiazhuang municipal malo malosi faʻamalosia le faʻafouga fale lafoa, o le tuai suiga, faʻaleleia le ola siosiomaga, a o malosi atinaʻeina lanumeamata faʻapotopotoga-ituaiga fausiaina pisinisi, ma mulimuli ane saofagā i le King Kong ma Zhuoda galulue faʻatasi.

"Zhuoda fou fale fausiaina ma lanumeamata faʻaputuputuga fale tusiata e o gatasi ma le atinaʻe aga masani o le atunuʻu alamanuia fausiaina, i le fausiaina sivili talosaga, o le lelei e matua iloagofie." King Kong Group Taitaifono Wang Jiming o le mataʻina uiga o Zhuoda lanumeamata fale o le faavae o le galulue faatasi i le va o itu e lua O le Na ia fai mai o le faʻaaogaina o lanumeamata fale tekonolosi Zhuoda, e le gata i le siosiomaga faauo faʻamalosiaga malosiaga, ma o le vaitaimi fausiaina e puʻupuʻu lava. talafeagai mo tele-fua atinae o le tuai suiga. Ou te talitonu o le felagolagomai ma Zhuo Da suiga o le King Kong Group's tuai nofo eria, otaota fale, mafai ona vave faaleleia le olaga siosiomaga, faaleleia le taulaga o Shijiazhuang. “

Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

Wang Jiming, o le Taitaifono o le King Kong Group, na saunoa maualuga i le galulue faatasi i le va o itu e lua

"O se fesoʻotaʻiga iloga lea." Sainia le sauniga, Zhuoda Group pulega sui sui Yang Jigang faapea o le galulue faatasi ma le King Kong Group, le gata tatalaina se tele lanumeamata fale i Zhujia Zhuang tele-fua talosaga, ae faapea foi tatala Hebei Itumalo ma Shijiazhuang City i le atinae o tele-fua nuu contiguous talosaga o uamea fausaga potopotoga o le muamua o lona ituaiga. Zhuo Da Group o le muamua atinaʻe o fanua atinaʻe atinae i Shijiazhuang, Shijiazhuang ua atiina ae i le sefulu o miliona o sikuea mita o le nofo ai, ae o le tuiina o "green fonotaga" elemene o le felagolagomai atinae, o le a avea Zhuoji i Shijiazhuang taulaga fausiaina nuu nuu poloketi “amataga fou”

Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

Zhuoya Group executive vice president Yang Jigang fai mai o itu e lua na tatalaina le galulue faatasi i Hebei Itumalo ma Shijiazhuang City i le tele-lautele atinae nuu i le faaaogaina o uamea fausaga o le muamua o le potopotoga

Yang Jigang faʻailoa mai e faapea ia Ianuari 13, "Hebei Itumalo Tagata o le Malo i luga o le atinaʻeina o fono-faiga fale i luga o le faʻatinoina o manatu" na tatalaina aloaia, e faʻamalosia malosi ai le faʻaogaina o Hebei fonotaga ma atinae. Dongfeng, Mati 1, Zhuo Da ma Hebei Itumalo Suesuega Inisetiute sainia, tuʻufaʻatasia tisaini, tekonolosi, oloa ma isi punaoa, o le folasaga o tele tutotonu pisinisi, setete-ana pisinisi ma tupe faʻalapotopotoga, e fausia Ji suesuega (Zhuoda) potopoto-ituaiga fausiaina alamanuia fesoʻotaʻiga. Lenei felagolagomai o le alamanuia fesoʻotaʻiga e tuʻufaʻatasi atinaʻeina se poloketi, "O le a matou faʻaauau pea ona taulaʻi atu i luga o le lanumeamata faʻapotopotoga falegaosimea i le faʻaogaina o taulaga, fesoasoani i le itumalo laʻasaga o le gaioiga.

Hebei muamua lanu meamata uamea fausaga potopotoga potopoto nuu o le a amata ona fausiaina i Shijiazhuang

King Kong Group Taitaifono Wang Jiming, Zhuoda Group executive vice president Yang Jigang e fai ma sui o itu uma e lua na sainia

"Zhuo Da ma King Kong o le galulue faʻatasi o le a avea ma atinaʻe o Shijiazhuang potopoto fale-fausiaina taua loloto-oʻo atu taua." Auai i le fonotaga o le talafeagai matagaluega, fai mai Shijiazhuang municipal malo faʻatauaina taua tele i le potopoto o le fausiaina alamanuia, ma atiina ae se tutusa atinae sini, King Kong galulue faatasi i le atinaeina o le potopotoga-faiga fausiaina porokalama galuega, o le taulaga ma Hebei Itumalo o le a faʻalauteleina le faʻaaogaina o le lanumeamata uamea fausaga o le fausiaina o se faʻailoga, taʻitaʻia le potopotoga o Hebei Itumalo, o le atinaʻeina o le fausiaina alamanuia. "Faʻamoemoe o itu e lua malosi faʻatasi, ina ia vave amata le poloketi, vave fausiaina, le ata, ina ia matua fiafia tagata i le atunuʻu fale pisinisi, o aoga o industrialization.


Taimi Post: Tes-04-2019